I morse klockan tio satte vi oss hela lilla familjen i en fullastad bil och styrde kosan mot hela stora släkten i Västergötland och Lidköping. 

Först åt vi go' frukost och gjorde oss i ordning. Packade och klara och på drygt fyra timmar tog vi oss upp. Fint väglag och lagom med trafik. 

Väl uppe fick vi massa kramar och pussar av fina farmor sen lite härlig middag. Julstämningen infann sig direkt då hela farmor Anitas lägenhet andas jul med massa ljusstakar, stjärnor, tomtar, glitter, julmatsos och den underbara granen som vi alla klädde tillsammans. 

Sen tog vi oss en tur ner till faster och kusinerna på glöggmys där Noah också fick sin försenade födelsedagspresent. Ett jättefint pussel! Åh så duktig han är!!! Tack! Efter myset hos faster tog vi oss en liten runda på stan. Ett besök på Nostalgeek är ju ett absolut måste när man är i Lidköping. Såklart kan man ju inte säga nej till lille Noah även om det är dan före dopparedan och två tredjedelar av paketen under granen är till honom, så två bilar blev det och en jordgubbsshake. Även lilla mamman blev bortskämd!;) Även ett besök på Sixtens konfekt är såklart inplanerat i mellandagarna. Lilla mamman är i himlen! 

Ikväll fick älskade lille Noah såklart öppna ytterligare två paket. Det är ju lilljulafton. Två böcker blev det. Max och blöjan och Tågresan, såklart!;)

Imorgon är det alltså dags. Julafton! Årets finaste och vackraste dag! I mitt tycke! Med älskad familj, god mat och mycket kärlek kommer vi att fira den. 

Jag vet att den här dagen också kan vara otroligt svår för så otroligt många men jag hoppas så innerligt att vi för våra barns skull håller den vit och fin.

God jul på er!

Anna