Kanske är det vårens antågande, fåglarna som så smått börjat kvittra, den lite ljummare brisen som vissa dagar smeker min kind, dom lite längre ljusa kvällarna, den där speciella doften av skog som vaknat till liv och som föder nytt liv och den där känslan av att nästan allt håller andan och bara väntar..på våren som har gjort att jag helt plötsligt blivit lite lättare både i stegen och i huvudet. Det där tunga mörkret som så länge legat och tryckt har äntligen börjat lätta och man känner sig aningens gladare och förväntansfull, eller så är det bara känslan av att så mycket kul är på gång eller båda i kombination, att man känner sig oövervinnerlig och lycklig så till den grad att man nästan håller på att spricka. DEN känslan. 

Jag älskar våren. Pånyttfödd. 

Full rulle varenda dag. Saker som tar mig framåt. Jag lever, jag känner varje nu. 

Vår, jag älskar dig!