Nu tar jag äääääntligen helg! Två helt lediga dagar från allt som heter musik, sång och jobb. Två lediga dar!!!! Och det är helg och allt. Jag är faktiskt ledig när alla andra är det också för en gångs skull. Känns konstigt. Bra konstigt. 

Påbörjade en detoxkur igår och tänkte hålla på i 9 dagar. Enbart flytande föda som rensar kroppen på gifter och slaggprodukter. Viktigt att dricka minst 2 liter vatten om dagen. Jag använder mig av min råsaftcentrifug och jag absolut älskar den. Även om du bara äter flytande så kan du lugnt träna. Promenader, lättare styrkepass, meditation och yoga funkar utmärkt. Målet är inte att gå ner i vikt, fast det får man på köpet, utan att starta om kroppen. Detoxen rensar ut gifter från alla organ, bygger upp och är du dessutom trött och lite deppig så hjälper den dig med det också. Alla snabba kolhydrater, koffeinet och sockret ställer till med så otroligt mycket stök i kroppen. Med en detox rensar du ut och får kroppen på rätt köl igen. Ge det en chans! Du kommer att känna en otrolig skillnad. Nu varken äter jag en massa kolhydrater, koffein eller socker men mina måltider har varit oregelbundna och inte så genomtänkta. Det är full rulle varje dag och jag har på sista tiden känt mig aningens trött men ändå haft svårt att sova ordentligt om nätterna. Det här kommer att göra susen!

Första advent på söndag då. Imorgon är det dags att julstäda och sätta upp stjärnor och ljusstakar. Adventsljusstaken ska pyntas och vi ska prova julens första glögg! Allt detta hemma i vårt lilla hus hela familjen. Julmusik och lite julbak hör också till. På söndag kväll åker vi ner med mormor och morfar till byn och går på julskyltning. Längtar! 

Ha en riktigt fin första advent!