Imorgon är det dags! Vår store lille kille ska börja sin inskolning. Det låter kanske lite löjligt men jag är nervös, lite sentimental och stolt. Vi har ju haft förmånen att ha vår lille kille hemma i tre år. Jag vet att det kommer att gå hur bra som helst för gladare och tryggare unge än Noah finns inte. Men som sagt, lite nervös är jag allt. 

Ledig söndag och då tog vi tillfället i akt att åka på en liten bilutflykt. Dom tre musketörerna! Vi har haft en underbar dag! 

Igår var Wizex på Karlskrona konserthus och gav föreställning. 760 pers och slutsålt! Rungande applåder och världens finaste publik! Tack för att ni finns! Ni gör mitt jobb till det bästa i världen. Åkte hem som världens lyckligaste och i morse vid halv sex var det inga som helst problem att gå upp. Jag var fortfarande i ett lyckorus så tack för det!

Veckan har gått i ett och vi har så mycket på gång. Roliga möten och projekt. Vi tar lite i taget. Studiojobb som fortsätter. Återkommer med mer detaljer framöver. Ser fram emot våren. 

Veckan som kommer innebär mer jobb och på torsdag drar vi till huvudstaden och till dansbandsveckan på Cinderella! Jag längtar och hoppas på att få se en hel drös av er! 

Men först, imorgon har lilla mamman egentid deluxe! Nagelvård! 

Trevlig söndag på er!