Nu har vår lille kille gått Luciatåg i kyrkan för första gången. I onsdags höll öppna gruppen lucia och luciafika. Han var pepparkaksgubbe. Världens finaste! Tåg och tåg, det var mest en massa spring och dans. Så roligt att se. Han är på bättringsvägen nu men vilken influensa han haft. Han som aldrig varit sjuk. Det har inte varit så mycket med honom och vi har känt oss ganska hjälplösa. Känns som att jag varit utan sömn i två månader. Men nu så, nu börjar det rätta till sig. Såklart fick jag mig en jäkla runda jag med. Jag som verkligen inte har tid med sånt tjafs. Men det är väl när man är som tröttast och har mest att göra som det kommer som ett brev på posten. Idag har det äntligen vänt. Lagom till helg och spelningar. Jag känner mig hoppfull. 

Fyllt tre har våran trollunge också gjort nu i veckan och det firade vi med kompisar, släkt och vänner. Kalas, tårta och paket i mängder. Noah somnade lycklig och totalt utmattad. Vilken fin dag han fick! 

På tv just nu "Minority Report" och jag hör hur "Alexander" viner runt husknutarna. Strömmen är kvar och jag hoppas vi får behålla den här ute i skogen. Men skulle den gå är vi förberedda. Vattendunkarna är påfyllda, eldat har det gjorts hela dan, kylskåpet är fullt med mat och vi har inhandlat ljus så det räcker och blir över. 

Nästan alla julklappar är inhandlade och nästa vecka får jag i dom få luckor jag har ledigt inhandla julmat som ska med till släkten i Lidköping. Grisfötter är inget som är tradition på det julbordet så det får jag inhandla själv!;) Några få julklappar kvar, det ska bakas pepparkakor och lussebullar, göras julsnaps och två sorters sill och sist men inte minst så ska granen in och kläs. Lutfisk brukar vi äta lilljulafton men det får, liksom granen, göras den 22:e. Allt planerat in i minsta detalj. 

I veckan har jag i min förkylningsdimma lyxat till det lite. Vet inte om min frisör och nagelskulptör tyckte det var så skoj att jag satt och snorade och hostade på dom men vad ska man göra när man vill vara fin? Nya fina julnaglar, fransförlängning, nyklippt och ny färg. Fick mig att känna mig aningens mer fräsch. Tack ni fina tjejer! 

Imorgon är det Lucia och det firar vi på Törringelund med julbord och Wizex såklart! 

Det här året har varit händelserikt både privat och karriärsmässigt. Wizex har fått vara med om fina framgångar detta året och jag känner mig otroligt glad, stolt och hoppfull. Hoppfull och spänd inför vad 2015 har i sin linda. Det är ett pågående arbete och det är inte alltid så lätt, mycket jobb men det har ju gett fin utdelning. Man får aldrig luta sig tillbaka och slappna av utan man måste hela tiden vara så bra som man bara kan va. Följa sin dröm och vara positiv, fokuserad och motiverad. Det är mycket som känns spännande och jag känner att jag har ett annat driv och ett annat fokus än vad jag haft tidigare. Jag har tidigare varit väldigt otålig och lätt blivit nedslagen av diverse bakslag men dom senaste åren har jag kommit till insikt. Jobba hårt, dröm stort och när man minst anar det så händer det fantastiska saker. Det tror jag. Ibland kan man känna att tiden är ens fiende men bara vänta och se. 

Drömmar och mål har varenda människa. Jag har under det här året fått ett par nya drömmar. Målet är inställt, så nu får vi se. Nya projekt och drömmar har tagit mig framåt. 

Har inlett ett samarbete med smyckesföretaget Ko-ko-no fashion. Underbart vackra smycken som jag kommer att bära varje gång jag står på scen. Tack för förtroendet Caroline! 

Emmy Design är ett företag som designar retro kläder och där har jag också inlett ett samarbete. Tack Emmy för förtroendet! 

Såg ikväll "Tack för musiken" med gäst Jill Johnson. Vilken tjej! Blir djupt imponerad av hennes fantastiska person. Ödmjuk, jordnära och så musikalisk. Har alltid älskat hennes musik och sätt. Blev så otroligt inspirerad och kände igen mig själv i henne. Älskar när program lämnar sånna avtryck. Mycket tankar. Härligt!

Somnar gott i natt. 

Godnatt i natten.

Anna