Att man kan bli så lycklig av musik, riktigt bra musik. musik som berör, som rör upp känslor, som man inte visste fanns, att bli överraskad, så lycklig så till den grad att man förvånat utbrister i små lustiga ljud och plötsliga lyckoskratt. Så låter jag tydligen här där jag sitter med hörlurarna på och lyssnar på nysläppta "Livet är en schlager". Helen Sjöholm och Peter Jöback. Jag blir lycklig! Dansbandsbasen gungar, schlagersluten och tonartshöjningarna finns där. Jag blir lycklig! Dom nördiga och töntiga textrimmen finns, jag blir lycklig! Schlager schlager schlager när den är som bäst! Jag blir så lycklig! Gladast blir jag när Pelle utbrister med ett glatt leende att det låter som Wizex! Och att jag påminner om Helen. Pja, snäll är han men jag blir löjligt glad! Bäst är "Som skapta för varann" och "Stjärnorna som tindra över Skarpnäck". Erik Kempe vad bra du är!!!

Det finns så mycket tid nu. Noah inskolades på dagis förra veckan. Ja eller fram till torsdagen, då ville dom vi skulle lämna honom. Han är så duktig. Tar sin lilla dagisväska, säger hejdå och är inte det minsta ledsen på hela dagen. Vi är så stolta! Vår lillkille har blivit stor! Och vad han lär! Han är som en svamp! Mycket frågor, mycket prat! På bara en vecka har det hänt sååååå mycket!

Och tiden då? Ja vi hinner med allt! Hade vi verkligen så lite tid innan? Vi är inte trötta. Vi är fulla med energi och vi hinner med så mycket. Vi tror det knappt. Bara positivt med dagis än så länge. Dagisfröknarna tycker att det är helt otroligt. Vilken lugn och trygg kille. Vi är lyckligt lottade som kunnat ha honom hemma i tre år hos oss.

Telefon ur funktion i dagarna tre nu. Oj vad mycket som blivit gjort och vad skönt!:) Den är på lagning så snart är jag tillbaks i träsket igen.