Lördag och sovmorgon. Hur längesen som helst. Är så otroligt tacksam över att mormor steppar in ibland och låter oss hämta andan ett par timmar. Idag är det sjätte dagen på min fullsketna vecka. Trodde jag var ledig imorgon men så blev det inte och på måndag är jag det inte heller. Jag siktar och längtar till på tisdag. Livet som sångerska! Härligt! 

Längtar nåt så kopiöst efter lite ljusare och varmare dagar och inser att, trots att jag är ute väldigt mycket, så har det inte blivit så mycket av den varan nu under hösten och vintern. Jag bor ju i princip i skogen och längtar efter mina långa promenader och äventyr i skogen med familjen. Att träna på gym och inomhus är så deprimerande. Men, dagarna är redan ljusare och mildare och jag blev som en liten unge häromdan när jag hittade vårens första envisa daggdroppar. Det är tur att man har att göra och människor och fina vänner runtomkring sig. 

Upp och rocka denna dagen då! Livet på en pinne! 

Ha en skön helg!