Är också hur många andras miljoners födelsedagar!!! Det känns inte så, det känns aldrig så eftersom mina nära och kära alltid firar mig, så just denna min födelsedag känns alltid speciell. Att bli äldre har aldrig varit några konstigheter. Visst, att fylla 25,26 och 27 var kanske skojigare men att fylla 36 är inte så dumt det heller. Jag är i mina bästa år, jag lär konstant. Gör fortfarande dumheter. Man kan tro att i min ålder så vet man kanske allt, vet vad som är bäst, vet att gör man si blir det så, nja jag lär mig fortfarande!:) Jag har idag firat min födelsedag med min mor, min syster och min son. Min sambo är på turné, så lever vi och så är det, honom välkomnar jag hem imorgon efter en fem dagars turné. Hoppas såklart på massa presenter och en hejdundrande fest!;) Skämt åsido, en kyss räcker långt. Jag har på sistone blivit smärtsamt medveten om att allt inte varar för evigt och det är ett uttryck jag alltid tagit lite för givet. Vänner har jag aldrig tagit för givet men familj och nära och kära ska ju alltid finnas där, i vått och torrt. Jag har blivit besviken, ledsen och förvirrad. Framförallt ledsen och besviken. 

Jag har även idag postat en bild på mitt instagramkonto. Att jag är jag. Tänk vad lite som krävs för att göra en annan människa glad. Inget ni har mage att säga till mitt ansikte ska ni heller inte säga på nätet. Stoppa näthatet! 

En bra dag. I all enkelhet. Det gillar jag. 

Tack än en gång för alla grattisar! Det värmer nåt så kopiöst och jag är helt överväldigad! Tackar alla från djupet av min själ. Ingen nämnd, ingen glömd. 

Anna