Hemma. Det är alltid så galet skönt att komma hem efter några dagar iväg. Så är det bara. Det är väldigt skönt att komma bort och mysa till det men att komma hem är fantastiskt underbart. Vi har haft en jättefin jul i Lidköping med släkten. Vi har ätit, vi har sjungt, vi har varit ute och lekt i snön, promenerat och shoppat. Pelles julsnaps, hans hemmagjorda sill och mumma försvann i ett nafs. Tiden gick fort och vips var vi hemma igen. 

Det var väl sådär skönt att komma hem till ett hus där det bara var 10 grader varmt men så är det när man bor på landet och har vedeldad panna. Vi fick snällt börja elda både i källaren och uppe i kaminen. Jackorna behöll vi på ett tag. Värmen spred sig snabbt och vi packade upp alla julklappar, all mat och annat vi införskaffat. Pelle lagade sin fantastiska pasta carbonara och vi avslutade kvällen mätta, nöjda och varma framför tv:n. 

Några dagars ledighet nu innan nyår och nytt år. Skööönt!!

Idag var jag iväg och lyxade till det igen. Fick galet grymt snygga nyårsnaglar! Tack fina Nathalie! 

Dags att hitta en snygg nyårsblåsa och nåt snyggt till julfesten den 3:e i Göteborg. 

Det känns som jag varit ledig i en evighet. Det är bara att njuta. 

Hoppas ni har det bra vart ni än befinner er och att ni tar er tid att andas och känna lycka i till och med det allra minsta. 

God fortsättning på er!

Anna