Det viner och blåser, regnar och snöar om vartannat. Nä idag stannar vi faktiskt inne. Det kan vara ganska mysigt det också. Lördag och ledig, underbart! Men igår var det fullt ös medvetslös på Björksäter, ja hela veckan har varit det. Här ligger vi inte på latsidan. Känns därför extra skönt att ha en ledig helg med pojkarna. Istället för pw gör jag ett litet styrkepass inomhus. Funkar det också. Har ett jäkla driv just nu och motivationen är på topp. Kosten gör underverk med både kroppen och huvudet. All julmat och att äta på oregelbundna tider har gjort mig trött, svullen och degig känner jag. Motionen har varit minimal i säkert över en månads tid och det har också gjort sitt. Men på bara några dagar nu känner jag att kroppen börjar ordna upp sig och jag känner mig inte lika tung och trött. Nu lägger vi i den höga växeln och kör järnet. Ledighet i all ära, det behöver man, men oj vad skönt det är när vardagen sätter igång igen. Rutiner, jobb och planering. Att få använda huvud och kropp till saker som för mig betyder mycket och som ger mig stimulans är det bästa jag vet. Familj, jobb och träning. 

Nästa vecka är fulltecknad av diverse jobb så en ledig helg känns som ett bra sätt att ladda. 

Mörkret börjar redan smyga sig fram här ute i skogen så jag tänker tända lite ljus och ringa en vän jag inte pratat med på länge. Ni vet en sån där vän som det känns att tiden stått still med trots att man inte pratat på ett tag. Sånna vänner är sällsynta. Jag har faktiskt ett par.

Trevlig helg!

Anna