Åh jag vet! Nu är jag här igen och skriver! Men vet ni jag har ju en blogg och då skriver man ju lite titt som tätt och ganska ofta!;) Eller!

Julafton! Ja jisses i min låda! Vi har haft en sååå rolig dag och kväll. Mycket prat och känslor vilket jag värdesätter så enormt. Tack Anna och Leif! Tack Linnéa och Sebbe, allas vår jultomte! Det får bli en tradition för dig gillade Noah!:) Tack Lovisa och Adrian! Ni är alla änglar och ni anar inte vad jag behövde er och er energi just nu, så tack för att ni finns här för oss och för att ni är dom ni är. Vilken dag det blev! 

Pelle som bara steppade in och hjälpte mamma Anita med all mat. Alla förberedelser som ändå måste samlas ihop på en dag. Vilket jobb! Vilken mat! Guuud!! Så mätt och så gott! Pelles hemgjorda sill. Annas hemgjorda sill, jansson's och skinka, mamma Anitas hemgjorda köttbullar , Pelles hemgjorda mumma och snaps, jag kan fortsätta i all evighet. Sa jag att det var gott? Och massor? Och navet i det hela är ju mamma Anita! Tack för en riktigt fin julafton!

Julklapparna då? Ja ni vet. Vissa år blir det sisådär, man önskar sig inget speciellt längre när man är i min ålder (27) men man vet ju ändå att man får nåt, jag menar vi är många och nåt får man ju och då hoppas man ju. Och som jag skrev, vissa år blir det verkligen bara strumpor, pyjamas, en novell, ett ljus. Fint, tack men vissa år blir som i år. En fullträff! Jag ska inte berätta för er om allt jag fått men herregud vilka fina saker, som jag absolut inte förtjänar, ändock! Jag känner mig bortskämd idag. En känsla som man ibland fick som barn. Fast man ändå kände att man förtjänat, för att man varit snäll!! Och Noah sen! Vi förstod ganska snabbt att det skulle bli mycket paket så vi har faktiskt öppnat hans i omgångar! 

Summa summarum! Tack tack tack! För en helt fantastisk julafton här uppe i Lidköping!

Det är familjen, vänner, tryggheten och glädjen över att vi får vara tillsammans på denna dag som räknas! Och vi har allt i överflöd och för det är jag djupt tacksam. 

Mörkret ligger tungt och allihopa sover, förutom jag. Jag är fortfarande som ett barn på julafton och jag behöver en stund för att smälta och lugna ner mig. Skönt att vara uppe helt själv för en stund.

Önskar så att ni alla har haft en riktigt fröjdefull jul med alla era olika traditioner och sätt. 

En vit jul framförallt!

God jul från mig til er.

Anna