Jisses vilken kväll det blev igår på Stadsteatern i Karlshamn! 
Det är en otrolig känsla att få göra detta för så många människor. Jag skulle vilja sjunga och stå på scen alla timmar på dygnet om jag kunde och fick. Kärleken till detta yrke är för mig bland det största jag känt och jag älskar älskar ÄLSKAR att sjunga. 
Jag är så otroligt tacksam över att få göra detta och med så duktiga människor. Att ha er i mitt liv gör mig så lycklig.
Fick igår en liten uppenbarelse när vi för första gången fick stående ovationer INNAN paus.:) Att få ta del i att få människor att känna så här är en känsla av ren och skär lycka. Och jag bara kände att det här vill jag aldrig vara utan, då skulle jag bli olycklig. Att utvecklas, vilket jag gjort enormt på sista tiden känner jag själv, är en viktig del i att man som människa tar sig framåt på många plan. Jag har vuxit, jag vet vad som är viktigt för mig och min kärlek till musiken och detta yrke har blivit ännu större. Jag är ödmjuk över detta konstaterande. 
Jag vet inte riktigt vem jag ska tacka? Mina musikerkollegor som låter mig få göra detta, alla ni fantastiska musikälskare som kommer ut och tittar på oss, mig själv? Tack allihopa!
Nu tar jag söndag!