Oj vad den här veckan gått fort! Redan fredag imorgon. Dagarna bara flyger fram. Tiden går fort när man har roligt, och har massa på agendan. 

Imorgon får jag fylla lite luckor med rep. Ska trudilutta på ett bröllop på lördag. Skojsigt! Har denna vecka även varit produktiv genom att inleda samarbete med hela två företag. Ett klädesföretag och ett smyckesföretag. Duktiga jag! 

Nästa vecka har jag lyckats klämma in lite Anna-tid. Fransar, naglar och hår ska få sig en uppfräschning. Viktigt att ta sig tid och unna sig lite. Riktig lyx! 

Se till att hinna med er själva. Lyx kan vara så många olika saker. Det behöver inte vara dyra, lyxiga spa eller hotell vistelser eller resor. Egentid på toaletten (ni som har småbarn förstår vad jag menar), ett biobesök, läsa en bra bok, en skogspromenad, att umgås med familj nära och kära, det minsta lilla kan vara lyx. Se till att ta er den tiden. Den tiden är viktig för ens välbefinnande. För ens välmående. Jag tar mig lite tid varje dag. 

Tid. Vi tycker oftast vi har för lite av den varan. Antingen rusar vi genom tiden och hinner inte med det som egentligen betyder nåt eller som är viktigt här i livet, vi kastar bort den på helt meningslösa saker. Vi är ju bara här en kort stund, så se till att ta er tid. Värdera den högt. Slösa inte bort den.