Ja vardagen har hittat tillbaka och med den alla rutiner (hur många vi nu har, kanske inte jätte många, då den ena dan inte är den andra precis lik, musiker som vi är) OCH helt plötsligt väldigt tidiga morgnar. Ja ja, det är väl nåt vi kan vänja oss vid. Man hinner mycket på morgonen. Det blir liksom ingen stress. Allt hinns med innan det är dags att börja dagen på riktigt. Jag har tex börjat införa en liten skrivstund varje morgon. Blir det inte en liten låttext så blir det en dikt eller ett dagboksinlägg. En fin liten rutin. 

Igår körde vi inom Noah's nybyggda dagis. Prästgårdens förskola. Dom har byggt om den fina prästgården till förskola och dom första barnen började inskolas i måndags. Noah börjar sin inskolning den 26:e. Allt som allt 13 barn och 3 förskolelärare. Vi är så glada för hans skull och så fint det är. Stor vacker byggnad, fina lokaler och omgivningen är helt magisk. Som gjort för massa utelek. Vi är väldigt förväntansfulla. I och med detta har vi tokshoppat kläder och diverse annat som han kan tänkas behöva till dagis. Tror lilla mamman och pappan är lite nervösa!:) 

Jag har minsann gått och blivit med PT. Jovisst ser ni! Jag har tagit beslutet. Jag är toktaggad och grymt laddad. Jag vill verkligen prova på det här. Nyfiken på att se hur och om jag kan förändra och bygga min kropp och bli riktigt fit. Motivationen är det inget fel på i alla fall och att se vältränad ut är ett stort plus. Spännande! 

Ja det finns mycket att se fram emot nu framöver och en del saker jag inte får prata om än, i sinom tid!;) 

Hoppas ni alla i den mån ni kan lever livet till fullo och att ni ser till att drömma stort. 

Anna