Att blogga borde egentligen vara en ganska enkel grej för mig som älskar att skriva och dela med mig. Men icke! Jag glömmer att jag har en blogg. Får bli ändring på det. Ska försöka uppdatera mig lite mer här, det händer ju faktiskt väldigt mycket nu så det är ju inte precis så att jag inte har nåt att skriva om.

Det är våååååår! Äntligen! Som jag har längtat. Jag klarar nog av dom flesta årstider väldigt bra, jag ser det fina i alla men det är nåt väldigt speciellt med våren. Naturen, och samma med mig, har liksom legat i dvala i nästan ett halvår och bara längtar efter att få sträcka ut, födas, andas in den där varma luften som kommer med våren och få nytt liv. För jag tycker nästan att det blir så. En pånyttfödelse. Solen ger energi, alla knoppar som kommer, luften förändras och det riktigt luktar vår. Ljuset förändras och man kan nästan se det på en dag. Sitter man helt stilla och bara betraktar så ser du förändringen. Makalöst! Och jag tillåter faktiskt mig själv att ta den tiden att se, lukta och känna. Jag vill inte missa en sekund. Vi lever ju inte på riktigt om vi inte uppskattar och upplever våra liv till fullo, som man själv önskar förstås. Jag önskar att fler människor blev lite mer medvetna. I allt! I bara det lilla minsta kan du upptäcka massor. Ta er tid att leva. Om man har det väldigt tungt kan det lilla minsta göra väldigt stor skillnad. Glöm inte att ni själva skapar det liv ni lever och varenda beslut ni tar, stort som litet, gör ringar på vattnet. 

Min hälsosamma resa fortsätter. Det har blivit en livsstil, en livsstil som jag älskar. 

Jag har valt bort vissa saker såsom, socker, koffein,  mjölkprodukter och mjöl från min kost. Detta har visat sig göra att jag mår såååå mycket bättre. Jag föreläser inte, rynkar inte på pannan eller hytter med fingret när jag ser andra göra det. Jag vet bara att JAG mår mycket bättre av att inte stoppa i mig det. 

Det skrivs just nu väldigt mycket om dieter hit och dit och kändisar delar sina åsikter till vänster och höger. Man ska vara smal, man ska vara kurvig, man ska vara hälsosam, man ska vara nöjd oavsett hur man ser ut, GI, LCHF, viktväktarna. Sluta jaga ideal och gör på ditt eget sätt. Är du nöjd som du är, fine! Försök aldrig vara/ bli nån annan? Man måste lära sig älska sig själv innan man kan älska andra brukar man ju säga och det ligger nog en viss sanning i det. Det är kanske inte vikten eller hälsan det handlar om i många fall utan ens självkänsla. Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med allt det här utom att vi är så fruktansvärt lättpåverkade och har så dålig självkänsla och snedvriden självbild att det ofta blir lite galet. 

 Att fortsätta göra hälsosamma val är en självklarhet och det är en del av mitt liv nu. Inget konstigt alls! Man duger precis som man är och man ska vara stolt oavsett hur man ser ut! Om man mår bra i sitt eget skinn och älskar sig själv ser alla andra det också och det är väl ändå nåt man vill uppnå och kan bli avundsjuk på?! Det om nåt är väl ett ideal! Finns väl inget vackrare eller sexigare än ett stort fint självförtroende! Stor eller liten! 

Att man sen försöker så gott man kan för att göra hälsosamma val för att man ska må bra och för att vara snäll mot sin kropp kan jag däremot INTE förstå varför man väljer bort? Där kom en liten rynka!;)

Wizex då! Ja det händer ju en del just och det kommer ännu mer i framtiden, kan ni tänka er. Ni får hålla er till tåls ett tag till. Ny skiva snart på gång. Vi gjorde dundersuccé med vår show "I Folkparkens tjänst" nere i Tyskland! Se&Hör var nere likaså BLT. Helt fantastiska recensioner! Vi fortsätter här hemma med show  i Osby och Bromölla den 12/4 och 20/4! Hoppas vi ses! Mer info kommer på Wizex Facebook sida och på hemsidan. Håll utkik! Spännande saker!:)

Dags för en timmes vila sen fortsätter dagen i vårens tecken.

Massa kramar!

Anna