Denna hektiska dag avslutades med en fin konsert för världens barn i Missionskyrkan här i Osby. Är så stolt över syster min som sjöng så vackert att klockorna stannade. Vacker som en ängel och så närvarande. Tack Ida för att du fick mig att känna kärlek, lugn och ödmjukhet ikväll. Jag njöt så av din sång. 
Veckan har varit full av diverse ting. Full rulle som vanligt och idag var det otroligt skönt att få lite egentid i nagelsalongen. Duktiga Nathalie som alltid gör mig så fin. Tack! 
Vart igång sen tio så jag somnar nog ovaggad om en stund. Härligt att vara så utpumpad, i positiv bemärkelse, att man nästan somnar bara man sätter sig ner. 
Imorgon drar jag till Karlskrona för att prata lite i radio. Skojsigt så! Återkommer om exakt tid när jag vet. 
På lördag kommer vi att befinna oss på Stadsteatern i Karlshamn. Har ni inte köpt era biljetter till vår föreställning "I folkparkens tjänst" är det hög tid. Välkomna!

Har som sagt haft en väldigt fin kväll i Missionskyrkan och budskapet idag fick mig verkligen att tänka. Jag önskar så att vi folk i allmänhet vore lite mer medmänniskor än vad vi är. Godhet och ödmjukhet är så himla fina egenskaper och jag önskar så att vi alla slutar vara så arga och bittra. På saker man inte rår över. Jag vaknar varje dag och försöker möta världen med ett leende. Det funkar faktiskt. Jag har så himla fina människor i min omgivning som jag älskar och som tycker om mig, dom säger det ofta till mig och det behöver vi människor få känna och veta. Ett gott skratt förlänger livet sägs det ju och möter du dina medmänniskor med ett leende så får du ofta ett tillbaka, det finns såklart undantag men jag vägrar att tro att du inte kan omvandla dom till slut. Min familj och mina vänner säger alltid att jag ger dom så mycket glädje, skratt och energi. Det känns bra att folk tänker så om en. Att jag bara genom att komma in i ett rum får solen att skina. Att folk har den uppfattningen om mig gör mig så glad. Jag är jag. 
Att skänka pengar till en organisation som världens barn är för mig en självklarhet. Kan man så ska man! För varenda unge!!!